Hermès apple watch display

GamFratesi designed the Hermès stores window display in Japan to present the Apple Watch Hermès. 

For the project GamFratesi interpreted the animal drawings by Robert Dallet, an artist and naturalist which had a long collaboration with the Hermès brand. The precise detail of Dallet’s animals has been translated in few distinct lines, to create in a playful and iconic display the various exotic animals, as “big animal faces”. A composition of metal wires, in different depths create an optical effect between the large faces and the perspective of the window. Inside the eyes Apple Watches were positioned. 

_MG_5915.jpg
_MG_5985.jpg

Verandah copenhagen

Verandah is an Indian restaurant in the Customs House in Copenhagen, a building from the 1930s. For the interior we wanted to create an Indian restaurant with an atmosphere heavily inspired by that era, because in Denmark, Indian cuisine is often associated with fast food.

The interior design is also a play on indoor versus outdoor. To achieve this, we added a podium made of Dinesen floorboards that evokes the feeling of being on a veranda. Of course, using outdoor furniture for this part of the restaurant helped, as did incorporating trees with fragrant flowers.

Mindcraft15 exhibition 02.jpg
008.jpg

mindcraft 15

Danish Ministry of Denmark // 2015 Exhibition design and curation

The exhibition highlights the space ‘in between’ and aims to inspire reflections on the subject and space. A modular mirror floor in the courtyard creates a physical reflection, giving rise to a surreal sense of space. The works are symbolically protected by wire metal domes, which create an encapsulated space. In the exhibition’s focus on material and design philosophy, the history of the place, reflected by the mirrors, enters into direct communication with the works to remind us of our origins and forge a relationship between past and present.

Chromatism_PressKIT_021.jpg

danish chromatism

Danish Ministry of Denmark // 2015 Exhibition design and curation

The exhibition highlights the space ‘in between’ and aims to inspire reflections on the subject and space. A modular mirror floor in the courtyard creates a physical reflection, giving rise to a surreal sense of space. The works are symbolically protected by wire metal domes, which create an encapsulated space. In the exhibition’s focus on material and design philosophy, the history of the place, reflected by the mirrors, enters into direct communication with the works to remind us of our origins and forge a relationship between past and present.

IMG_5736.jpg
DP end 02.jpg

DANISH pulse

Danish Ministry of Denmark // 2015 Exhibition design and curation

The exhibition highlights the space ‘in between’ and aims to inspire reflections on the subject and space. A modular mirror floor in the courtyard creates a physical reflection, giving rise to a surreal sense of space. The works are symbolically protected by wire metal domes, which create an encapsulated space. In the exhibition’s focus on material and design philosophy, the history of the place, reflected by the mirrors, enters into direct communication with the works to remind us of our origins and forge a relationship between past and present.

005.jpg
010.jpg

mindcraft 16

Danish Ministry of Denmark // 2015 Exhibition design and curation

The exhibition highlights the space ‘in between’ and aims to inspire reflections on the subject and space. A modular mirror floor in the courtyard creates a physical reflection, giving rise to a surreal sense of space. The works are symbolically protected by wire metal domes, which create an encapsulated space. In the exhibition’s focus on material and design philosophy, the history of the place, reflected by the mirrors, enters into direct communication with the works to remind us of our origins and forge a relationship between past and present.

balance room 03.jpg
intimacy room 01.jpg

Palazzo litta

Danish Ministry of Denmark // 2015 Exhibition design and curation

The exhibition highlights the space ‘in between’ and aims to inspire reflections on the subject and space. A modular mirror floor in the courtyard creates a physical reflection, giving rise to a surreal sense of space. The works are symbolically protected by wire metal domes, which create an encapsulated space. In the exhibition’s focus on material and design philosophy, the history of the place, reflected by the mirrors, enters into direct communication with the works to remind us of our origins and forge a relationship between past and present.